Waar komen metrotegels vandaan?

De geschiedenis van metrotegels vrolijk is net zo interessant als hun ontwerp. Ze werden voor het eerst gebruikt in metrostations over de hele wereld in de vroege jaren 1900, maar tegenwoordig is er een veel grotere verscheidenheid aan kleuropties om uit te kiezen. Klassieke kleuren zoals wit en zwart worden nog steeds veel gebruikt, maar moderne fabrikanten hebben ook pasteltinten en tweekleurige tinten vertakt. Lees verder om de vele manieren te ontdekken waarop je metrotegels kunt gebruiken.

Waar komen metrotegels vandaan?

Het oorspronkelijke ontwerp van metrotegels was effen witte baksteen. Deze tegels werden in de Verenigde Staten metrotegels genoemd en in het Verenigd Koninkrijk metrotegels. De baksteenlook van deze wandtegels is veelzijdig en vindt zijn oorsprong in hetzelfde gebied. Dus, waar komen metro-tegelstijlen vandaan? Laten we onderzoeken. Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer of keuken, overweeg dan een metrotegel in retrostijl. U zult genieten van de manier waarop het een schone sanitaire omgeving weerspiegelt.

Metrotegels zijn ontstaan als metrotegels, maar hebben een uitgesproken moderne uitstraling die steeds populairder wordt. De uniformiteit van de tegels maakt het moeilijk om ze te overdrijven. In een badkamer kan een grote hoeveelheid metrotegels een minimalistische esthetiek creƫren die zowel tijdloos als modern is. Dit ontwerp is vergelijkbaar met metrotegels, dus u zult een tegelaanbieder willen kiezen met een brede selectie van deze ontwerpen.

Klik op de link: Retrotegels